Short Story

Jeg har spilt piano siden jeg var 5 år. Jeg studerte klassisk piano i Slovakia i tolv år og flyttet deretter til Ungarn
for å fortsette pianostudiene på et jazz-konservatorium i 3år. Nå er jeg 28 år og jeg bor i Bergen, fordi jeg er bare lykkelig når det regner.

Sound of Emotions Piano Improvisation
Jazz Piano

Classical Piano
Progressive Eclectic Rock (Snø Band)
Pop Piano

My Skills

Sound of Emotions Piano Improvisation

100%

Jazz & Blues piano

90%

Classical piano

70%

Pop & Funk

80%

Creating Lessons, Books, Tutorial videos

100%

Min historie:

    Jeg har spilt piano siden jeg var 5 år gammel. Det var foreldrene mine som ville dette og jeg likte det egentlig ikke så godt da, men de mente at jeg kunne bli den nye Mozart, så jeg måtte spille. Etter å ha spilt piano i 3 år, så foreslo piano-læreren min at jeg burde slutte, men jeg fortalte at det ville ikke foreldre mine tillate. Så jeg spilte klassisk piano i Slovakia i 12 år, før foreldrene mine endelig skjønte at piano ikke var noe for meg.
Det var da jeg begynte å like det.
Foreldrene mine sa at jeg burde prøve noe annet, siden jeg egentlig ikke var så flink til dette. De var bekymret for fremtiden min. Men jeg sa til de at det var dette jeg ville gjøre, at jeg ville bli en pianist. Så da flyttet jeg til Ungarn og begynte på en jazz skole og studerte der i 3 år.
Etter disse tre årene, følte jeg fremdeles at jeg måtte få ut lidenskapen inni meg, så jeg begynte å reise. Jeg spilte på forskjellige steder, i forskjellige jazz grupper og jeg prøvde å blande forskjellige stiler, til og med opera jazz, for å finne min egen stil. Jeg ville finne min egen stil slik at jeg kunne uttrykke alle følelsene mine.
    Nå er jeg 28 år og jeg bor i Bergen. Hvorfor Bergen? Fordi jeg er bare lykkelig når det regner.
Jeg ser på meg selv som en ung og ambisiøs jazz pianist, som for det meste spiller elektrisk-psykedelisk pop rock, men jeg jobber som piano lærer også, fordi jeg er god til det. Jeg hadde aldri et ønske om å bli en piano lærer, men for en eller annen grunn har det blitt sånn. Faktisk så er det slik at uansett hvor i verden jeg er og hva jeg gjør, så ender jeg alltid opp med å være piano lærer. Så kanskje det er skjebnen? Jeg opplever i hvertfall, at gjennom meg, finner mennesker ny inspirasjon til å øve, de begynner å lage sine egne sanger og de sier at det er gøy og motiverende å lære piano sammen med meg. Både barna og foreldrene er fornøyde.
    Så dette er meg og her er siden min, som du kan finne alt du trenger av informasjon om mine pianotimer.
Du kan sjekke ut bøkene mine, musikken min, studentene mine og videoene mine.